Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

شيرينی آلكوئر

شيرينی آلكوئر

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره.................... 125 گرم

آرد................... 200 گرم

پودر قند................... 70 گرم

زردة تخم‌مرغ................... 2 عدد

رندة پوست ليمو................. 1 عدد

نمك....................يك هشتم قاشق چايخوري

آب پرتقال يا آب سرد .................نصف پيمانه

زردة تخم‌مرغ.................. 1 عدد براي تزيين

پودر قند ...............1 قاشق مرباخوري براي تزيين

كنجد مقداري....................... براي تزيين

روش‌تهیه

ابتدا كره را تكه‌تكه كنيد. بعد آرد الك شده را با كره مخلوط كنيد. وسط خمير را كمي گود كرده زرده و پودر قند و رندة پوست ليمو و نمك را اضافه كنيد. خمير را ورز دهيد تا لطيف شود. بعد كم‌كم آب پرتقال را اضافه كنيد و سپس با ماسورة ساده به شكل S قيف بزنيد. بعد روي خمير را زرده بكشيد. از كنجد يا بادام خرد شده براي تزيين استفاده كنيد. شيريني را در طبقة وسط فر با حرارت 175 درجة سانتيگراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد.

برچسب ها: شیرینیشيرينی آلكوئرطرز تهیه شيرينی آلكوئر تعداد بازديد: 573 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است