آشپزباشی- شهین کبیری
ابتدا روغن جامد را در ظرف نسوزی بریزید و در دستگاه قرار دهید. دكمه مایكروویو (تندپز) را روی قدرت 60 یا 540 وات، به مدت 3 تا 4 دقیقه تنظیم و روشن كنید تا روغن ذوب شود.
سپس آرد نخودچی را با آن مخلوط كنید و مجدداً درون دستگاه بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت 100 یا 900 وات، به مدت 10 تا 15 دقیقه روشن كنید و گاهی مخلوط را هم بزنید تا آرد نخودچی طلائی رنگ شود.
حالا ظرف را از دستگاه خارج كنید، پودر قند و هل را به آن بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. كف دو قالب باقلوا را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه برشتوك را توی آن بریزید و صاف كنید.
اكنون بگذارید برشتوك كمی خنك شود. بعد پسته را روی آن بریزید و به آرامی فشار دهید تا پسته درون مواد فرو رود. پس از خنك شدن، برشتوك را به شكل لوزی ببرید و در ظرف دلخواه بچینید و میل كنید.
یادآوری: هنگام بریدن برشتوك، نباید خط چاقو محو شود.