آشپزباشی- ماه منیر نوری
درون كاسهای تخممرغ، ماست، آب، آب ماست و روغن را بریزید و با چنگال یا مفتول مخصوص، خوب مخلوط كنید. سپس آرد را بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید.
آنگاه خمیر را به صورت یك چونه درآورید. حالا یك دستمال نمدار روی آن بیندازید و به مدت نیمساعت استراحت دهید. بعد شربت را بجوشانید تا كمی غلیظ شود.
اكنون هر بار به اندازهی یك گردو از خمیر بردارید و به صورت دایرههای كوچك، باز كنید و آرد ذرت بپاشید. حالا هر دو عدد از دایرهها را از كنار به اندازهی یك سانتیمتر روی هم بگذارید و مقداری بادام در وسط آنها قرار دهید.
اینك لبه دایرهها را تا بزنید و دو طرف خمیر را به هم بفشارید و در سینی فر (تاون) بچینید.
آنگاه كره را روی اجاق آب كنید و روی خمیرها- كه حدود 25 عدد میشود- بمالید و با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت نیم ساعت در فر بپزید. بعد باقلوا را درون شربت قرار دهید.
یادآوری: برای تهیه شربت به صفحه مقابل مراجعه كنید.