آشپزباشی
كره، وانیل، شكر و تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه، كاملاً صاف و یكنواخت شود. سپس شیر و مخلوط آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و با قاشق مخلوط كنید. حالا مایه فراهمكرده را در قالب چربكرده 26×32 سانتیمتری بریزید و رویش را صاف نمائید.
سپس مارمالاد را بهطور یكنواخت روی خمیر بمالید و كشمش را روی آن بپاشید. اكنون روی مارمالاد و كشمش را با مواد رویه بپوشانید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح شیرینی طلائیرنگ و برشته شود. اینك شیرینی را داخل قالب خنك سازید و بعد آن را برش بزنید.