آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.
بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه مخلوط الک کرده آرد، نمک، بیکینگپودر و دارچین را افزوده و مخلوط سازید.
سپس هویج و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا هر بار قدری از این مخلوط را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ بستنی) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و کوکی کیک هویج را به مدت تقریبی 20دقیقه در فر ببپزید.
کوکیکیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید.
روش تهیه کرم پنیر
کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود.
آنگاه پنیر خامهای را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم افزوده و مخلوط سازید.
حالا وانیل را نیز درون کرم بریزید.