آشپزباشی - مریم امیری
کیک اسفنجی را داخل قالب کمربندی قراردهید و رویش مارمالاد زرد آلو بمالید. آنگاه پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس پودر ژلاتین را روی آب زردآلو بپاشید و به روش بنماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.
حالا محلول ژلاتین را همراه با خامة همزده، به مخلوط خامه و پنیر بیفزایید و روی کیک بریزید و رویش را صاف کنید.
اکنون زردآلوها را نصف کنید و هستههایش را درآورید. آنگاه زردآلوها را روی کرم پنیر بچینید و دسر را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد .
دسر را برای پذیرائی به اندازة دلخواهتان برش دهید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.