تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
بیسكویت، گردو، خرما و پودر نارگیل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه شكلات، كره، عسل، شیرعسلی و پودر كاكائو را در ظرف مناسب دیگری بریزید و یك دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه روان و یكدستی حاصل شود. سپس صبر كنید تا این مایه خنك شود و آن را به مخلوط بیسكویت بیفزائید و خوب هم بزنید تا خمیر شود.
حالا روی خمیر فراهم كرده را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا قدری سفت شود. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این خمیر بردارید و رول كنید. آنگاه رولهای فراهم كرده را در كنجد بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.