طرز تهیه
کره و پوست لیموترش و شکر را در داخل ظرف مناسبی با همزن بزنید تا مخلوط، سفید و یکدست شود. آرد، گردو و آبمیوه را طی دو بار مخلوط کرده. خمیر آماده شده را با قاشق غذاخوری به شکل تخممرغ یا خرما با فاصله 3 سانتیمتر داخل سینی فر بچینید. سینی فر باید چرب شده باشد. با چنگال روی شیرینی را شکل دهید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود. عسل را داخل ظرفی گرم کنید. شیرینی را داخل عسل فرو ببرید و کنار بگذارید و روی آن گردو و کنجد بپاشید.