Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

بیسکو یت عسلی

بیسکو یت عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره.....................125 گرم

شکر ریز................75 گرم

پوست لیموترش..................2 قاشق مرباخوری

آرد سفید...............2 پیمانه(300 گرم)

آرد مخصوص..................150گرم

گردو.................30 گرم، نگینی خرد شده

آب پرتقال.....................دو سوم پیمانه

عسل...................یک پیمانه

گردو..................3 قاشق غذاخوری، خرد شده

کنجد....................3 قاشق برای روی شیرینی

طرز تهیه

کره و پوست لیموترش و شکر را در داخل ظرف مناسبی با همزن بزنید تا مخلوط، سفید و یک‌دست شود. آرد، گردو و آب‌میوه را طی دو بار مخلوط کرده. خمیر آماده شده را با قاشق غذاخوری به شکل تخم‌مرغ یا خرما با فاصله 3 سانتی‌متر داخل سینی فر بچینید. سینی فر باید چرب شده باشد. با چنگال روی شیرینی را شکل دهید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.  عسل را داخل ظرفی گرم کنید. شیرینی را داخل عسل فرو ببرید و کنار بگذارید و روی آن گردو و کنجد بپاشید.

برچسب ها: شیرینیعسلبیسکوییتگردو تعداد بازديد: 274 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است