آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 190 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
در ظرف مناسبی، آرد و بیكینگپودر را الك كنید.
كره، مارگارین و شكر را در كاسهای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ و وانیلین را اضافه نمائید.
آنگاه مخلوط آرد و بادام زمینی را بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید.
حالا هر بار با قاشق سوپخوری، از مایه بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید.
بعد با ته لیوان، قدری روی شیرینیها را بفشارید تا كمی تخت شوند.
سپس آنها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی كه دورشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
اینك بیسكویت را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.