تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
كره و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیره را 03-04 ثانیه در مایكروویو با قدرت بالا قرار دهید و گرم كنید تا روان شود.
حالا آن را كمكم به مخلوط شكر و كره بیفزائید و هم بزنید. سپس تخممرغ را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مواد خشك را كه شامل آرد، بیكینگسودا، نمك، میخك، زنجفیل و دارچین است را با هم مخلوط كنید و به مایه بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید.
اینك خمیر را درون كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 091 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید، به شكل توپ درآورید و در شكر درشت بغلتانید.
آنها را با فاصله، در سینی بچینید و به مدت تقریبی 21 دقیقه، در فر بپزید. در صورت دلخواه میتوانید شیرینی را با شكلات سفید بیارائید.