روشتهیه
مواد داخل شيرينیها را با هم مخلوط کرده، رويش را پوشانده و کنار بگذاريد. سفيدهی تخممرغ را کمکم و در حدی که خمير سفتی حاصل شود اضافه کنيد، ممکن است همهی سفيده مصرف نشود. کرهی نرم, خامه و وانيل را با همزن يا مفتول سيمی يک دقيقه زده, سپس زردهها را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن آرد را اضافه کنيد تا خمير يکدستی حاصل شود، پس از افزودن 300 گرم از آرد، مابقی را کم کم بيفزائيد تا خمير لطيفی بدست آيد بسته به نوع آرد مصرفی ممکن است بيشتر يا کمتر نياز باشد. خمير را 2 قسمت کرده و هر کدام را روی نايلون يا سطح آردپاشی شده بطور نازک به ضخامت يکی دو ميلیمتر باز کنيد. يک قاشق چايخوری از مغزی گردوئی يا بادامی را به شکل گلولههایی کوچکتر از گردو با فاصله روی يکی از خميرهای باز شده بچينيد. لايهی ديگر خمير را به آرامی روی گلولهها قرار داده و با قالب گرد راويولی, خمير را قالب بزنيد. ميتوانيد شيرينيها را بصورت دايرهی کامل و يا در صورت تمايل نيمدايره قالب بزنيد. قالب راويولی (يا هر قالب گرد ديگر) را محکم روی لبهها فشار دهيد تا لبهها به هم بچسبند. شيرينیها را آرام به سينی کاغذ انداخته شده منتقل کنيد و به مدت حدود 20 تا 25 دقيقه در فر 170درجهی سانتیگراد در طبقه وسط فر طبخ کنيد تا سطح زيرين شيرينیها طلائی شود. پس از اينکه شيرينیها را از فر خارج کرده و کاملاً سرد شدند، روی آنها پودرقند الک کنيد و پودرپسته بپاشيد. شيرينیها بايستی پس از سرد شدن حالت ترد و شکننده داشته باشند.