Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

نينا

نينا

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره.....................125 گرم

خامه.......................250 گرم

وانيل................2/1 قاشق چايخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ................3 عدد

آرد قنادی.................حدود375 گرم

 

مواد لازم برای مغزی گردوئی:

گردوی آسياب شده................100 گرم

شکر................50 گرم

جوزهندی رنده شده...................4/1 قاشق چايخوری

دارچين..............4/1 قاشق چايخوری

سفيده‌ی تخم مرغ.................حدود یک عدد

 

مواد لازم برای مغزی بادامی:

مارسيپان...............150 گرم

سفيده‌ی تخم‌مرغ..............حدود یک عدد

هل سبز خالص.................2/1 قاشق چايخوری

 

برای تزئين :

پودر قند.................یک پيمانه  

پودر پسته.................کمی

روش‌تهیه

مواد داخل شيرينی‌ها را با هم مخلوط کرده، رويش را پوشانده و کنار بگذاريد. سفيده‌ی تخم‌مرغ را کم‌کم و در حدی که خمير سفتی حاصل شود اضافه کنيد، ممکن است همه‌ی سفيده مصرف نشود. کره‌ی نرم, خامه و وانيل را با همزن يا مفتول سيمی يک دقيقه زده, سپس زرده‌ها را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن آرد را اضافه کنيد تا خمير يکدستی حاصل شود، پس از افزودن 300 گرم از آرد، مابقی را کم کم بيفزائيد تا خمير لطيفی بدست آيد بسته به نوع آرد مصرفی ممکن است بيشتر يا کمتر نياز باشد. خمير را 2 قسمت کرده و هر کدام را روی نايلون يا سطح آردپاشی شده بطور نازک  به ضخامت يکی دو ميلی‌متر باز کنيد. يک قاشق چايخوری از مغزی گردوئی يا بادامی را به شکل گلوله‌هایی کوچکتر از گردو با فاصله روی يکی از خميرهای باز شده بچينيد.  لايه‌ی ديگر خمير را به آرامی روی گلوله‌ها قرار داده و با قالب گرد راويولی, خمير را قالب بزنيد. مي‌توانيد شيريني‌ها را بصورت دايره‌ی کامل و يا در صورت تمايل نيم‌دايره قالب بزنيد. قالب راويولی (يا هر قالب گرد ديگر) را محکم روی لبه‌ها فشار دهيد تا لبه‌ها به هم بچسبند. شيرينی‌ها را آرام به سينی کاغذ انداخته شده منتقل کنيد و به مدت حدود 20 تا 25 دقيقه در فر 170درجه‌ی سانتی‌گراد در طبقه وسط فر طبخ کنيد تا سطح زيرين شيرينی‌ها  طلائی شود. پس از اينکه شيرينی‌ها را از فر خارج کرده و کاملاً سرد شدند، روی آنها پودرقند الک کنيد و پودرپسته بپاشيد. شيرينی‌ها بايستی پس از سرد شدن حالت ترد و شکننده داشته باشند.

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینی پزیطرز تهیهدارچينوانیلشیرینی مغزدارگردوهلجوزهندی تعداد بازديد: 300 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است