Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:37

کیک سیب و كارامل | طرز تهیه کیک سیب

کیک سیب و كارامل | طرز تهیه کیک سیب

shooroshirin6

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک سیب و کارامل:

 سیب پوست كنده و خرد كرده 2 عدد متوسط

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

كره 30 گرم

 

كشمش 100 گرم ( یك دوم پیمانه)

 

گردوی خرد كرده 60 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک سیب:

 

كره 180 گرم

 

شكر 180 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

ماست كم چرب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه سس كارامل کیک سیب:

 

كره 60 گرم

 

شكر قهوه‌ای 50 گرم

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر در حدود 75 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک سیب و کارامل:

ابتدا مواد میانی را به این ترتیب آماده كنید. سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و نرم شود. آن‌گاه كره، كشمش، گردو، دارچین و آبلیمو را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید. اكنون صبر كنید تا مواد خنك شود. حالا مایه كیك را به این ترتیب آماده نمائید.

كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را همراه با ماست به‌طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید. اكنون دو سوم از مایه حاصل را در قالب میان تهی چربكرده به گنجایش 12پیمانه، بریزید و وسط آن فضائی ایجاد نمائید.

حالا مواد میانی را درون آن بریزید و باقیمانده مایه كیك را روی مواد میانی بریزید و صاف كنید. آن‌گاه كیك را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی45-60 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیك خنك شد، سس كارامل را رویش بریزید و آن را در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

روش تهیه سس كارامل کیک سیب: كره، شكر قهوه‌ای و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود و سس صاف و یكنواختی به‌دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پودر شكر را كم‌كم بیفزائید تا سس به غلظت مناسب و مطلوبی برسد. 

 

برچسب ها: طرز تهیه کیک سیبطرز تهیه کیک کاراملمواد لازم کیک سیبدرست کردن کیک سیبدرست کردن کیک کاراملكیك سیب و كاراملکیک کارامل و سیبکیک کاراملیکیک سیبطرز تهیه کیک کارامل و سیب تعداد بازديد: 3000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است