آشپزباشی – آرزو گنجی
آلبالوها را بشوئید و هسته آن را درآورید. آنگاه شكر را لابهلای آلبالوها بریزید و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد.
سپس آن را روی حرارت بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه، بجوشانید تا شربت مربا قوام آید. اكنون وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مربا را در شیشه استریل كردهی داغ بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: مربای آلبالو نباید زیاد بجوشد زیرا رنگش تیره میشود. میتوانید آلبالوها را پس از چند جوش از شربت خارج كنید و شربت را به تنهایی بجوشانید تا قوام آید. سپس آلبالو را به آن اضافه كنید.