Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 16:52

مربای آلوئه ورا

مربای آلوئه ورا

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كمپوت آلوئه‌ورا 3 قوطی 400 گرمی

 

شكر 700 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مریم امیری

 

 

آلوئه‌ورا و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید تا شربت مربا قوام آید.

آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.

سپس قدری وانیلین به مربا اضافه كنید و آن را در شیشه‌‌ی استریل دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع مرباآموزش مربامربا و مارمالادآشپزباشیمربای آلوئه ورادستور مربامربای آلوورا تعداد بازديد: 2184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است