آشپزباشی – سحر سامانی
هویج، زنجفیل، شكر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه آب پرتقال، لیمو و پوست لیمو را همراه با بادام به مخلوط هویج بیفزائید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. در قابلمه را ببندید و صبر كنید مربا بجوشد.
گاهی مربا را هم بزنید و حرارت را قدری ملایم كنید. سپس در قابلمه را بگذارید و مربا را به مدت تقریبی 40 دقیقه، یا تا زمانیكه هویج نرم شود، بپزید. حالا مربا را از روی حرارت بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشههای دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این مربا به مدت 3 ماه در یخچال قابل نگهداری است.