طرز تهیه
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید.خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد کنید.شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد دهویج را اضافه کنید و بپزید. زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.