آشپزباشی - زیبا مالك
زنجفیل را بشوئید و پوستش را به كمك پوستكن بگیرید. آنگاه به صورت ورقههای نازك ببرید و در آب سرد قرار دهید تا تغییر رنگ ندهد. حالا در قابلمهی مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
اكنون روی زنجفیل آبجوش بریزید و به مدت نیم ساعت بجوشانید. بعد در آبكش بریزید و این كار را چند بار تكراركنید تا تلخی و تندی زنجفیل گرفته شود.
آنگاه شكر و آب جوش را در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید، زنجفیل را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم و یكنواخت بجوشانید تا شربت قوام آید. در آخر، جوهرلیمو را در یك قاشق سوپخوری آب جوش حل كنید و به مربا بیفزائید.
پس از 2-3 جوش، مربا را از روی اجاق بردارید و همینكه خنك شد، در شیشه تمیز و خشك بریزید.