Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 09:51

مربای سیب، هویج، به

مربای سیب، هویج، به

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر 

 سیب

  نیم کیلو

 هویج

  نیم کیلو

به 

     نیم کیلو

 شکر 

1.5 کیلو

هل

 1 قاشق غذاخوری

 آبلیمو 

 1 قاشق غذاخوری

آب

 4 لیوان

طرز تهیه

سیب ، هویج و به را درشت رندده کنید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید. آبلیمو ، هل را اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید. دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید 12 ساعت مربا استراحت کند تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری نمایید. 

تعداد بازديد: 68 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است