طرز تهیه
ابتدا لیمو را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آب آن را بگیرید.
پوست لیمو را داخل مقداری آب سرد قرار دهید، طوری که آب روی لیموها را بپوشاند.
اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت استراحت کند و در این فاصله دو بار آب آن را عوض کنید.
بعد از این زمان با یک قاشق، پوستهای داخل لیمو را جدا کنید.
سپس پوست لیموها را سه مرتبه، به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.
بعد از این مرحله از طریقه تهیه مربا پوست لیمو ترش، شکر را با سه لیوان آب و نصف لیوان آبلیموی تازه و رنگ زعفران مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند.
سپس پوست لیموها را داخل شهد شکر بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و مربا به قوام لازم برسد.
مربای لیمو ترش بیشتر برای دسر بکار میرود و بسیار خوش عطر است.