آشپزباشی- مریم عظیمی
زردآلوها را بشوئید، از وسط ببرید و هستهی آن را جدا سازید.
شكر را در لابهلای آن بپاشید و آب را بیفزائید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید.
آنگاه بدون درپوش، با قدرت 100 درصد (900 وات) به مدت 10 تا 12 دقیقه در مایكروویو (تندپز) قرار دهید.
در این فاصله، 2 بار آن را هم بزنید.
اینك مربا را داغداغ درون شیشههای استریلشده بریزید و درِ آن را محكم ببندید و در یخچال نگهداری كنید.
یادآوری: مرباهائی كه پخت آن در مایكروویو انجام میشود باید زود مصرف شود.