آشپزباشی - آرزو گنجی
پوست هویجها را بگیرید و هویجها را با وسیله مخصوص، خیلی نازک برش بزنید.
آنگاه روی هویجها نمک بپاشید و 20 دقیقه کنار بگذارید تا نرم شوند.
سپس آنها را با آب سرد بشوئید و هر نوار را به شکل گل بپیچید و با خلال چوبی محکم کنید.
حالا آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شکر آب شود.
اکنون هویجهای گل کرده را به شربت بیفزائید و با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.
اینک گلاب و آبلیمو را به مربا بیفزائید و پس از 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.
مربا را در شیشههای دردار و در جای خنک نگه دارید.