آشپزباشی – زیبا مالک
بهها را بشوئید و خشك كنید و بدون آنكه پوست بگیرید، با رنده چیپسی رنده كنید تا بهصورت ورقههای كمتر از نیم سانیتمتر درآید. حالا آن را داخل بخارپز بچینید و با بخار بپزید ولی نباید از هم بپاشد.
اینك به هر ورقه یك چاك بزنید و آن را به شكل گل بپیچید و با خلال دندان محكم كنید تا باز نشود. مربای به را باید در ظرف مسی سفید شده بپزید تا خوشرنگ شود.
شكر، هل و آب را داخل ظرف مسی بریزید و شكر را در آب حل كنید. حالا گلهای تهیه كرده به را داخل شربت در ظرف مسی بچینید و با حرارت ملایم، دست كم 50-60 دقیقه بپزید تا شربت به غلیظ شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید و دمكنی رویش بگذارید و صبر كنید تا كاملاً سرد شود.