آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قالبی به قطر 23 سانتیمتر را با روغن مایع چرب كنید. پوست و دانهی میوهها را بگیرید و میوهها را خرد كنید.
آنگاه میوهها را در قابلمه بریزید و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا میوه بپزد و كاملاً نرم شود.
سپس میوهها را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حال پورهی میوه را با پیمانه اندازهگیری نمائید و به ازای هر پیمانه پورهی میوه 220 گرم شكر به آن بیفزائید.
اكنون پورهی میوه، شكر و آبلیمو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بعد به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانیكه رنگ مخلوط تغییر كند و غلیظ شود، بپزید.
اینك مخلوط فراهم كرده را در قالب بریزید و صبر كنید تا كاملا خنك شود. حالا میتوانید آن را به اندازههای دلخواه ببرید و با پنیر میل كنید.