آشپزباشی - زیبا مالك
كدو را به كمك پوستكن نازك برش بزنید و به شكل گل بپیچید. بعد با خلال چوبی محكم كنید. اكنون آهك را با آب سرد مخلوط كنید و بگذارید تهنشین شود.
آنگاه آب زلال روی آهك را جمع كنید و كدو را به مدت 12 ساعت در آن نگه دارید. سپس كدو را بشوئید و به مدت یك ساعت در آب سرد قرار دهید.
حالا داخل ظرف مناسبی، شكر را با آب جوش بریزید. اینك صبر كنید تا شربت قوام آید. كدو را همراه با هل به شربت بیفزائید و بگذارید چند جوش بزند و رولهای كدو كاملاً شیشهای و شفاف شوند.
حالا گلاب و جوهر لیمو را اضافه نمائید بعد از 2-3 دقیقه، مربا را از روی حرارت بردارید.