آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
انجیر، زردآلو و شكر را در قابلمهی مناسبی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید.
آنگاه آن را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.
حالا كشمش را در مخلوط آب انگور، سركه، دانهی خردل، نمك و دارچین به مدت 30 دقیقه، بخیسانید و بعد آن را به میوهها بیفزائید و 40 دقیقهی دیگر، با حرارت ملایم بجوشانید.
اكنون هل را اضافه كنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشهی استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.