Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:57

چاتنی انجیر و زردآلو

چاتنی انجیر و زردآلو

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

انجیر رسیده 500 گرم

 

زردآلوی هسته‌گرفته 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای 1 پیمانه

 

كشمش بی‌دانه 1 پیمانه

 

آب انگور 1 پیمانه

 

سركه 1 پیمانه

 

دانه‌ی خردل 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

دارچین آسیاب كرده 1/5 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

انجیر، زردآلو و شكر را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و یك ساعت كنار بگذارید.

آن‌گاه آن را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.

حالا كشمش را در مخلوط آب انگور، سركه، دانه‌ی خردل، نمك و دارچین به مدت 30 دقیقه، بخیسانید و بعد آن را به میوه‌ها بیفزائید و 40 دقیقه‌ی دیگر، با حرارت ملایم بجوشانید.

اكنون هل را اضافه كنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه‌‌ی استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش چاتنیانواع چاتنیچاتنی انجیرچاتنی زردآلومربای انجیرمربای زردآلوچاتنی میوه تعداد بازديد: 1952 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چاتنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است