روشتهیه
ابتدا پودر ژلاتين را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و آن را به مدت 1 تا 2 دقيقه با قدرت 100 وات(10درصد) در دستگاه بگذاريد و بعد جوهر ليمو را به آن اضافه كنيد.
شكر را با يك پيمانه آب مخلوط کرده و هم بزنيد و آن را داخل ظرف گودي بريزيد و به مدت 3 تا 4 دقيقه با قدرت 900 وات(100درصد) بدون درپوش در مايكروويو بگذاريد تا آبجوش آيد و كاملاً ذرات شكر در آب حل شود.
سپس پودر نشاسته را با يك پيمانه آب مخلوط کرده و به شربت اضافه كنيد و ظرف را به مدت 4 تا 5 دقيقه با قدرت 600 وات(60درصد) بدون درپوش در دستگاه بگذاريد و در اين فاصله 2 بار آن را هم بزنيد. سپس ژلاتين را به آن اضافه كنيد و مجدداً 2 تا 3 دقيقه ديگر زمان دهيد تا مايه كاملاً سفت شود. سپس آن را به دو قسمت مساوي تقسيم کرده و يكي را با مرباي گل سرخ و رنگ قرمز و ديگري را با مرباي بهارنارنج مخلوط كنيد و هر كدام را جداگانه مجدداً 2 تا 3 دقيقه با قدرت 600 وات در دستگاه گذاشته و هم بزنيد تا سفت شود. بعد از اين كه مایه خنك شد، روي دو تکه فويل پودر نارگيل بپاشيد و مواد را كه مثل ماست چكيده سفت شده است را جداگانه روي آن پهن كنيد و گردوي نخ كشيده را ميان آن قرار دهيد و به كمك فويل باسلوق را رول كنيد. آن رابه مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا بسته شود و بعد به صورت دلخواه برش بزنید.