ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نارنج را بشوئيد و به آرامی قشر نازکی از پوست آن را با رنده ريز بتراشيد. آنگاه با چاقوی تيز نارنج را به دو قسمت مساوی برش بزنيد و به آرامي آب نارنج را بگيريد و پوست داخل نارنج را جدا سازيد.
حالا قابلمه مناسبی را تا نيمه آب كنيد و روی حرارت اجاق بگذاريد، سپس پوست نارنجها را در آبجوش بگذاريد و به مدت 10 دقيقه بجوشانيد. اينك در آبكش بريزيد و مجدداً اينكار را 5 بار تكرار كنيد.
سپس پوستهای نارنج را در آب سرد قرار دهيد و در جای خنك 24 ساعت بگذاريد بماند هرازگاهی آب آن را عوض كنيد اينك شكر را با آب بجوشانيد و پوست نارنجها را در شربت قرار دهيد.
سپس جوهر ليمو را افزوده و پس از جوش آمدن شربت حرارت را ملايم كنيد تا 3 - 4 ساعت به آرامی مربا پخته شود و پوست مربای نارنجها شيشهای و شفاف گردد.