تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
سیب و گلابی را پوست بگیرید، خرد كنید و در قابلمه مناسبی بریزید. آنگاه آب پرتقالها را بگیرید و همراه با شكر به میوهها بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس قابلمه را در حدود 5 دقیقه، روی حرارت تند بگذارید و گاهی مارمالاد را با قاشق چوبی هم بزنید. حالا مارمالاد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و وانیلین را بیفزائید.
اكنون دوباره مربا را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه دیگر، آن را بجوشانید. سپس مارمالاد را در شیشه استریل كرده بریزید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه دارید.