Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

سیب در قفس

سیب در قفس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب...............4 عدد

آبلیمو..............2 قاشق غذاخوری

آرد..................220 گرم

کره...............100 گرم، ذوب شده

شکر.....................75 گرم

وانیل.................یک‌هشتم قاشق مرباخوري

نمک..............یک‌هشتم قاشق مرباخوري

آب.................به میزان لازم

آرد مازاد..................کمی

مارمالاد.................به مقدار لازم

دارچین.......................یک قاشق مرباخوري

 

مواد لازم برای رومال:

تخم‌مرغ...............یک عدد

شکر................یک قاشق غذاخوري

نمک.......................یک پنسه

مارمالاد...................یک قاشق غذاخوری

آب‌لیمو...................یک قاشق غذاخوري

 

روش‌تهیه

با وسیله مخصوص وسط سیب‌ها را طوری خالی كنيد که ته آنها سوراخ نشود. پوست آن‌ها را گرفته و با اسپری آبلیمو پاشیده، کنار بگذاريد. نیمی از آرد را در ظرفی ریخته، کره‌ی ذوب شده، شکر، وانیل و نمک را اضافه كنيد. آب موجود در مواد اوليه را قاشق قاشق اضافه کرده و ورز دهيد. مابقی آرد را هم در حدی که خمیر جمع شود اضافه كنيد. خمير حاصله را به مدت یک‌ساعت در نایلون استراحت دهيد. بعد از اتمام استراحت، روی میز را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت یک سانت باز كرده و به ازای هر سیب 4 نوار ببريد. سیب‌ها را خشک کرده و با مارمالاد پر كنيد. 4 عدد نوار خمیری را به شکل ضربدر روی سیب داده و مقداری دارچین بپاشيد.‌ تخم‌مرغ را در ظرفی بشكنيد، کمی همزده، شکر، نمک و مارمالاد را اضافه كنيد. ظرف را از ارتفاع بالا روی حرارت گاز گرفته، مرتب هم بزنيد و در آخر آبلیمو را هم اضافه کرده به مدت 2 دقیقه مخلوط كنيد. در آخر بعد از پاشيدن دارچین روی نوارهای خمیر، رومال را با برس روی خمیرها بمالید و  به مدت نیم ساعت یا در حدی که نوارها طلایی شود در فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتي‌گراد قرار دهيد.

برچسب ها: سیبمارمالادفینگرفودوانیلدارچین تعداد بازديد: 345 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است