روشتهیه
با وسیله مخصوص وسط سیبها را طوری خالی كنيد که ته آنها سوراخ نشود. پوست آنها را گرفته و با اسپری آبلیمو پاشیده، کنار بگذاريد. نیمی از آرد را در ظرفی ریخته، کرهی ذوب شده، شکر، وانیل و نمک را اضافه كنيد. آب موجود در مواد اوليه را قاشق قاشق اضافه کرده و ورز دهيد. مابقی آرد را هم در حدی که خمیر جمع شود اضافه كنيد. خمير حاصله را به مدت یکساعت در نایلون استراحت دهيد. بعد از اتمام استراحت، روی میز را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت یک سانت باز كرده و به ازای هر سیب 4 نوار ببريد. سیبها را خشک کرده و با مارمالاد پر كنيد. 4 عدد نوار خمیری را به شکل ضربدر روی سیب داده و مقداری دارچین بپاشيد. تخممرغ را در ظرفی بشكنيد، کمی همزده، شکر، نمک و مارمالاد را اضافه كنيد. ظرف را از ارتفاع بالا روی حرارت گاز گرفته، مرتب هم بزنيد و در آخر آبلیمو را هم اضافه کرده به مدت 2 دقیقه مخلوط كنيد. در آخر بعد از پاشيدن دارچین روی نوارهای خمیر، رومال را با برس روی خمیرها بمالید و به مدت نیم ساعت یا در حدی که نوارها طلایی شود در فر با حرارت 180 درجهی سانتيگراد قرار دهيد.