آشپزباشی - آرزو گنجی
شکر، شیر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود (از فرنی غلیظتر شود).
سپس مایه فراهم کرده را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا آن را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر تقریبی 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی بیسکویتها پایپ کنید و رویشان را با ترافل بپوشانید.
دسر را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.