Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

كرم ژله‌ گیلاس

كرم ژله‌ گیلاس

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب جوش 4 لیوان

 

پودر ژله‌ گیلاس 2 بسته

 

پوره‌ كمپوت گیلاس 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 200 گرم

آشپزباشی

 

دو بسته پودر ژله را در 4 لیوان آب جوش حل كنید و صبر كنید تا خنك شود. آن‌گاه خامه و پوره كمپوت گیلاس را به ژله بیفزائید و مایه را در مخلوط‌كن بریزید.

حالا به مدت 2 دقیقه مایه را مخلوط كنید. اكنون آن را در لیوان پایه‌دار بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ژله ببندد و آماده‌ پذیرائی شود.

 

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیآشپزباشیكرم ژله‌ گیلاسآموزش كرم ژله‌طرز تهیه كرم ژله‌مواد اولیه كرم ژله‌دستور كرم ژله‌ تعداد بازديد: 1794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است