Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 25 مهر 1403 - 11:02

پودینگ باتراسکاچ

پودینگ باتراسکاچ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

شکر قهوه‌ای ۱۵۰ گرم

آب ۳ قاشق سوپخوری

کره ۴۵ گرم

شیر پرچرب 375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

خامه صبحانه 250 میلی‌لیتر

زرده تخم مرغ ۳ عدد

نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.

آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

سپس شیر و خامه را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها و نشاسته ذرت را با چنگال بزنید.

حالا مخلوط شیر و خامه را کم‌کم به زرده تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندکی غلیظ شود.

اینک مخلوط شکر قهوه‌ای و کره را نیز به کرم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.

آن‌گاه پودینگ را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

در صورت دلخواه می‌توانید پودینگ را با سس کارامل و خامه فرم‌گرفته بیارائید.

برچسب ها: باتر اسکاچپودینگآشپزباشیشور و شیرینپودینگ باتراسکاچدستور تهیه پودینگ باتراسکاچروش تهیه پودینگ باتراسکاچپودینگ باتر اسکاچباتراسکاچ تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است