آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
شکر قهوهای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود.
آنگاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
سپس شیر و خامه را بجوشانید و زرده تخممرغها و نشاسته ذرت را با چنگال بزنید.
حالا مخلوط شیر و خامه را کمکم به زرده تخممرغها بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندکی غلیظ شود.
اینک مخلوط شکر قهوهای و کره را نیز به کرم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.
آنگاه پودینگ را در ظرفهای مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
در صورت دلخواه میتوانید پودینگ را با سس کارامل و خامه فرمگرفته بیارائید.