آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغها، آرد، بیكینگپودر، ماست و زعفران را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه در تابهی مناسبی به قطر 22 سانتیمتر نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالامایه را درون روغن بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.
سپس حرارت را كم كنید تا خاگینه به آرامی بپزد و برشته شود. اینك خاگینه را برگردانید و باقیماندهی روغن را رویش بریزید و بگذارید بپزد تا طرف دیگرش هم برشته شود.
اكنون خاگینه را به هر شكل و اندازهی دلخواه ببرید و شربت را در دو مرحله روی آن بریزید، در تابه را بگذارید و صبر كنید تا شربت كاملاً جذب خاگینه شود.
روش تهیهی شربت: همهی مواد را در قابلمهی مناسبی بریزید و 3 دقیقه روی اجاق بجوشانید.
یادآوری1: حرارت اجاق هنگام تهیهی خاگینه باید بسیار ملایم باشد تا پفدار و پوك شود.
یادآوری2: میتوانید خاگینه را به صورت سرد یا گرم مصرف كنید.