آشپزباشی - افسانه ظروفی
بیسکویت، کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آن را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر ریخته و فشرده سازید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پنیر، شکر اضافی و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. پودر ژله هلو را در آب جوش حل کنید و بگذارید خنک شود.
سپس آن را به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه را به آن بیفزائید.
اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و برشهای هلو را رویش بچینید.
آنگاه باقیمانده مایه پنیری را روی هلو بریزید و صاف کنید. اینک چیزکیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا چیزکیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه فرم گرفته، برشهای هلو و دراژههای بادامی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.