Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

چیزکیک هلو

چیزکیک هلو

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-16 نفر

بیسکویت کامل گندم آسیاب کرده 150 گرم

کره آبکرده 75 گرم

شکر دانه ریز 30 گرم

پنیر ماسکارپونه 600 گرم

شکر دانه ریز (اضافی) 100 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر ژله هلو 1 بسته 100 گرمی

آب جوش  125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

خامه قنادی همزده  200 گرم

هلوی تازه پوست گرفته و ورقه‌ای خرد کرده  4 عدد درشت

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بیسکویت، کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آن را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر ریخته و فشرده سازید.

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پنیر، شکر اضافی و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. پودر ژله هلو را در آب جوش حل کنید و بگذارید خنک شود.

سپس آن را به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه را به آن بیفزائید.

اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و برش‌های هلو را رویش بچینید.

آن‌گاه باقیمانده مایه پنیری را روی هلو بریزید و صاف کنید. اینک چیزکیک را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا چیزکیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه فرم گرفته، برش‌های هلو و دراژه‌های بادامی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه انواع چیز کیکچیز کیک هلومواد لازم برای تهیه چیز کیک هلوانواع دسرهای خوشمزهانواع چیز کیک های تابستانی تعداد بازديد: 1883 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است