ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
خامه را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آنگاه شكلات را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس ظرف را از روی حرارت برداريد و شربت پرتقال و فندق را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس روی ظرف را بپوشانيد و در حدود 45 دقيقه در يخچال نگه داريد.
حالا هر بار به اندازه يك قاشق چايخوری از مخلوط فراهم كرده برداريد و به شكل توپ درآوريد. ترافلها را در شكلات (300 گرم) بغلتانيد و رويشان ترافل رنگی بريزيد.
توپهای شكلاتی را روی فويل بگذاريد و صبر كنيد تا شكلات ببندد. اكنون توپهای شكلاتی را در كپسولهای مخصوص قرار دهيد و در ظرف پذيرائی مناسب بگذاريد.