آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا ژلاتین آب را جذب کند و اسفنجی شود.
آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل كنید (روی حرارت بخار آب جوش).
سپس خامه را قدری با چنگال بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
حالا شیر را بجوشانید و نیمی از آن را به شیر عسلی بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون باقیمانده شیر را با محلول ژلاتین مخلوط نمائید.
اینک مخلوط شیر و شیر عسلی را کمکم به خامه صبحانه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را نیز کمکم به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه مایه فراهم کردۀ دسر را درون قالب مخصوص دسر بریزید و به مدت 5 تا ٨ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
هنگام مصرف، دسر را از قالب جدا كنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
در صورت دلخواه میتوانید روی دسر را با گلهای فوندانت و خامه و یا انواع میوه بیارائید.