آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی، كره، شكر و تخممرغها را بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و پیوسته در حدود 10 دقیقه با مفتول دستی بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و وانیلین را اضافه كنید. اكنون خرما، كورنفلكس و گردو را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.
حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری سرپُر از مواد بردارید؛ در دست به شكل توپ درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. آنگاه در سینی كاغذ انداخته قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. اینك ترافل خرما را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.