برای تهیه این دسر، شیر و شكر را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل گردد و شیر گرم شود. سپس اسانس و آرد ذرت را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. آنگاه خامه را اضافه كنید و پس از چندین جوش از روی اجاق بردارید و داخل ظرف مناسبی بریزید. حالا كرم را به سه قسمت مساوی تقسیم و هر یك را در كاسهی جداگانهای بریزید. به یكی از كاسهها قدری زعفران و به كاسهی دیگر یك قاشق سوپخوری پودر كاكائو اضافه كنید و قسمت دیگر را ساده نگه دارید. بعد به ترتیب كرمها را در ظرف مناسبی بریزید و پس از ریختن هر رنگ درون ظرف؛ آن را در یخچال بگذارید تا كمی ببندد بعد مایهی رنگی دوم را بریزید و به همین ترتیب هر سه رنگ كرم را درون ظرف بریزید. اكنون روی كرم را با گلبرگهای شكری شدهی گل سرخ تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید كرم را در لیوانهای مناسبی بریزید و از مهمانانتان پذیرایی كنید.