Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:16

پاناکتای خرما

پاناکتای خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

خرما 17 عدد

شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

عسل 2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

هسته خرماها را درآورید و خرما را همرا با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیپاناکتادسر خوشمزهپاناکتای خرمادسرهای مدرندسر ایتالیاییانواع پاناکتا تعداد بازديد: 1425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟