آشپزباشی – مژگان فرهنگ
شكر، كره، پنیر خامهای، وانیل و تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاًصاف و یكدست شود. آنگاه آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر قلب به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید خمیرها را با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه شیرینی خنك شد، نیمی از هر كدام را در شكلات سیاه و نیمه دیگر را در شكلات سفید فرو ببرید و روی فویل بگذارید تا شكلات سفت شود. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.