تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
برنج را از 4 ساعت قبل خیس كنید و بعد همراه با 1 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیمپز شود. آنگاه شیر را به برنج بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد.
سپس شكر و وانیل را درون شیربرنج بریزید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید حالا شیربرنج را در ظرف مناسب و زیبائی بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اكنون شكر را روی شیربرنج بریزید و با تورچ كارامل كنید.
یادآوری: تورچ وسیلهای است كه با ایجاد شعله برای كاراملیزه كردن شكر در برخی از دسرها مانند كرم برولی به كار گرفته میشود.