آشپزباشی - آرزو مقدم
نشاسته ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه شیر را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
سپس مایه فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید.
همینکه این مخلوط به جوش آمد، شکر را بیفزائید و مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا کره را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.
اکنون دسر شکلاتی را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و همینکه خنک شد، آن را دریخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
هنگام مصرف، روی دسر را با خامه بیارائید.
یادآوری: میتوانید به خامه قدری پودر کاکائو بیفزائید.