تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید، آب جوش را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا ژله كاملاً در آب حل شود. آنگاه آب سرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
قالبی را به گنجایش 2 لیتر با روغن مایع چرب كنید و با دستمال كاغذی چربی اضافیاش را بگیرید. سپس محلول ژله را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید، آرد ذرت، شكر، زرده تخممرغها، پودر ژلاتین، بادام و آب آناناس را بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته با مفتول دستی هم بزنید تا كرم قدری غلیظ شود ولی نجوشد.
اینك آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین، خامه و پوره آناناس را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا صبر كنید تا كرم خنك شود. بعد آن را در قالب، روی ژله سفت شده بریزید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد.
آنگاه ظرف بزرگی را از آب گرم پر كنید و قالب دسر را 8 ثانیه در آن نگه دارید تا كرم از قالب جدا شود. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید.