آشپزباشی - افسانه ظروفی
شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیاش را بگیرید و آن را به شیر نارگیل بیفزائید.
سپس این مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. حالا شکلات و کرة کاکائو را در کاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری (حرارت بخار آب جوش) آب کنید.
اکنون مایه ژلاتینی را روی شکلات بریزید و هم بزنید تا موس صاف و یکدست شود.
سپس موس را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.
اینک نارگیل و وانیل را نیز به موس بیفزائید و آن را در قالب سلیکونی دسر به گنجایش تقریبی 600 میلیلیتر بریزید.
آنگاه قالب را در فریزر بگذارید تا موس کاملا سفت شود. حالا موس را در صورت دلخواه روی کوکی شکلاتی برگردانید و با گلبرگهای رز و شکلات بیارائید.