آشپزباشی - آرزو گنجی
شکر، زرده تخممرغها، نشاسته ذرت را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
آنگاه شیر و قهوه را افزوده و مخلوط کنید. سپس این مایه را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و کرم را دو قسمت کنید.
به یک قسمت شکلات رنده کرده و نیمی از پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید و باقیمانده پنیر را به قسمت دیگر کرم افزوده و هم بزنید.
اکنون هر دو رنگ پودینگ را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با پودر کاکائو و شکلات رنده کرده بیارائید.
پودینگ را قبل از مصرف 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.