تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
به منظور پخت خاگینه گل رز کره و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ماست، بیکینگپودر و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بهدستآید.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل گل رز بپیچید.
خمیرها را در سینی چربکرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک خاگینه را 15 دقیقه در شربت ولرم قرار دهید.
روش تهیه شربت: آب، شکر، آبلیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.