Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:05

دسر قهوه و پنیر

دسر قهوه و پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  6-8  نفر

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شکر 80 گرم

قهوه فوری 2 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری

آب 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

پنیر خامه‌ای 300 گرم

خامه صبحانه 250 گرم

شکلات چیپسی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر و قهوه فوری را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را به شیر افزوده و مخلوط کنید اکنون پنیر خامه‌ای و خامه را با هم مخلوط نمائید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید.

اینک این مایه را در قالب مخصوص دسر به گنجایش یک‌لیتر بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید. حالا دسر را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با شکلات چیپسی بیارائید.

برچسب ها: انواع دسردسر قهوهآشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهدسرهای مدرندسرهای تابستانیدسر قهوه و پنیر تعداد بازديد: 1574 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است