آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، شکر و قهوه فوری را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را به شیر افزوده و مخلوط کنید اکنون پنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط نمائید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید.
اینک این مایه را در قالب مخصوص دسر به گنجایش یکلیتر بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید. حالا دسر را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با شکلات چیپسی بیارائید.