آشپزباشی - آرزو مقدم
چنانچه برای آراستن دسر مگنولیا از موز استفاده میکنید، موزها را در آبلیموی تازه بغلتانید تا در اثر اکسید شدن، سیاه نشود!
پودینگ وانیلی را از فروشگاههای معتبر لوازم قنادی تهیه کنید.
پودینگ وانیلی را همراه با آب سرد در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملا غلیظ شود.
آنگاه شیرعسلی را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و پودینگ را به 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خامه فرم گرفته را به پودینگ بیفزائید.
اینک کف ظرفهای مناسب پذیرائی یک ردیف بیسکویت و یک ردیف موز بچینید و با قدری از مایه پودینگ روی موز را بپوشانید.
لایههای بیسکویت، موز و پودینگ را تکرار کنید تا ظرفهای دسر پر شوند.
سپس روی دسر را با بیسکویت دلخواهتان و موز حلقه کرده بیارائید و دسر را به مدت تقریبی 4-6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.