آشپزباشی- لیلا کردبچه
آرد، نمك، شكر و وانیل را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها، شیر و آب گازدار را بیفزائید و با همزن دستی كمی هم بزنید تا مایه یكدست شود. سپس آن را از صافی رد كنید، روی آن را بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید.
كف تابه مخصوص پنكیك به قطر 15 سانتیمتر را كمی چرب كنید و هر بار قدری از مایه پنكیك در تابه بریزید و به آرامی بچرخانید تا همهجای آن را بپوشاند. همین كه یك طرف پنكیك پخت آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائی رنگ شود. اكنون از مایه میانی روی هر پنكیك بمالید و رول كنید و كمی پودر شكر روی هر كدام بپاشید و میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را داخل كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: میتوانید پنكیكها را به شكل گل رز بپیچید و روی نان تارت بچینید.