آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
هسته خرما را در آورید و ریز خرد کنید.آن گاه آرد گندم را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود.
سپس روغن و کره را بیفزائید و مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
حالا دارچین را افزوده و مخلوط سازید وتابه را از روی حرارت بردارید تا مواد فراهم کرده خنک شود.
اکنون کف ظرف مناسبی را به اندازۀ 14×20 سانتیمتر دو لایه سلفون بیندازید .
نیمی از مخلوط فراهم کرده را در آن بریزید و صاف کنید و بعد نیمی از خرما را رویش بپاشید و رنگینک را چند دقیقه در یخچال نگه دارید تا مخلوط آرد و روغن اندکی خودش را بگیرد ولی زیاد سفت نشود.
اینک گردو و باقیمانده خرما را روی رنگینک بریزید و قدری آن را فشرده کنید.آن گاه باقیماندۀ مایه رنگینک را نیز در قالب روی خرما بریزید و صاف کنید.
حالا رنگینک را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.سپس آن را از یخچال درآورید و چند دقیقه در دمای محیط نگه دارید و بعد با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش دهید.
یادآوری1: در صورت دلخواه میتوانید روی رنگینک پودر شکر بپاشید و یا از گیپور خوراکی و شکلات آبکرده استفاده کنید.
یادآوری 2: رنگینک را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.